Tuesday, 29 December 2015

2016

Assalamualaikum.

Fuh, lama gile tak update blog ni kut. Sibuk tengok doraemon je. Sampai x perasan followers blog ni dah kurang. Kalau dulu tak silap 600, skrg 589 . Haha , tulah akibat nye tak update blog . blog pinky gile awu.

Cuti2 ni memang sah sah dah mengembang u. Tidur kul 12 bangun kul 10. kalau rajin pun, berjage lepas Subuh. srs x tahu kut nak buat nape. main fon je la keje, kalau fon habis baterry,main psp , kalau psp habis gak, tengok cite doraemon kt laptop. Memang x la nak keluar pgi jogging ke ape.
2/1 jngn terkejut la makin gemuk dahla gemuk dah kekekeke.

Serius x ready langsung kut nak masuk form2 . x ready nak jadi senior . kalau boleh nak jadi junior selalu.. huhuhu . dengar cite subjek form2 susah . huhu hadap je la nak x nak . rindu gile time form 1 . cha kate nak pindah tahun depan . lagi la aku xde semangat nak gi sekolah .. hmmm .. satu bende je yang buat aku semangat , stokin baru .. huhuhu memang dulu aku xde stokin. asal sangkut je dalam tandas mesti xde. kalau ade pun sebelah je. skit hti ku . spe yg makan stokin aku ni. punye banyak a ayah aku beli aritu tinggal 3 pasang je tu pun yang dorm mate aku punye. huhh, kalini aku beli 14 stokin. nak kekalkan sampai akhirr tahun. hanger pun sama .. huhhh . aku dah tulis name kt stokin yg bkn warna hitam. sape ambik tu x tau la >;(


Hmm sies walaupun tak rse gi form2345 , tpi mcm form 1 best kali ... classmate yg paling best , kelako , sporting .. huhuhu , thn dpn xdok dah la gitu ... tapi nasib la form 2 se aras kecuali kelas 2 ikhwan searas dengan form 1. act aku pn x ahu lagi aku kelas mane .. ihsan or ikhlas .. tapi mintak2 ihsan la sbb kelas pertama .. xnk terpisah dngan geng2 aku.. ena , iman , alifah & cha ..Banyak kenangan kut dengan dieorang ..aku ingat lgi dieorang buat birthday prank kt aku .. main baling belon air kt block d . pastu kene marah dengan senior form 5 sebab bising sangat . kakakaka

Tak sangka aku dh habis jadi form1 tanpa homesick . huhu ade la jugak sikit2 sbnrnya ..

huhu x tau nak tulis ape dah . tadi bkn main semangat nak tulis tapi lupe dahh

bye


Tuesday, 17 February 2015

ASRAMA

Assalamualaikum.

Oh lame gile tk update dlm blog ni kannn . Biaselah bdk hostel . Kalau balik pun , tk sentuh laptop . sentuh katil je . wkwkwkkwkw ...

pengalaman dkt hostel .. emm emm .. kene berdikari . yg paling tk suke kene basuh baju and bangun awal . basuh baju tu tk ane tpi bangun awal phtu tidor lewat lak tuu
tpi mmg best ahh . senior senior baik2 belaka . sporting jaaaa
mmg bestlah sek mak lagam....

tu je laa nk cite . nipun guna komputer sek je mase ict . nnti balik baru sambung