Tahun 2 .
Sunday, 16 December 2012 • 18:35 • 0 comments
Assalamualaikum . Nak post lagy nim . Alang2 dah ade idea . Baik update nanti idea tu pergi kepala orang yang lain pulak . T_T . Skang nim saye nak tulis tentang cite2 kenangan2 mase tahun 2 dulu . :DDD

Saye , Faiqah , Aimuni , Nik biasenya kiteorang pi naik tingkat 3 tu . Sebab dengar cite tempat tu berhantu . Jadi kiteorang nak siasat . Masetu x takut laa sebab ramai yang gi . Ade yang bawak ALQURAN . Aimuni , dengan T_T . Macam kene rasuk lakk dye nim . Ramai orang kate die kene rasuk . Padahal x ! Salah satu kawan saye name die Danisha Farhana daa kene rasuk . Mase tu saye pown pelik jugak nape die jadi pelik ? Ramai org pi tempat die n bising . Danisha pown kate camni "DIAMLAH ! " . Cam biase , senyap jap . Pastu potpet potpet . Hihikk ! :D Pastu die kate skali lagi camni "AKU KATE DIAM , DIAMLAH ! " . Semue orang terkejut beruk . Diam skali lagi . Pastu Ishika tanye , die okey ke . Pastu die buat pale macam Hantu keluar dari badan dia . Lepastu die pelik ? Nape semua orang berkumpul kat dia . Dia langsung x ingat ape yang dia buat . Semua orang pown balik tempat masing2 sebab cikgu masuk . Cikgu suruh bace ayat kursi banyak 2 . 


Tu je . Kbye !! 

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!