Futsal
Thursday, 16 May 2013 • 20:08 • 0 comments
Assaamualaikum all readers .

Saye nak cerite tentang saye masuk futsal untuk sekolah saye . Sekolah saye membuat pertandingan futsal . Korang mesti ingat futsal untuk laki je . Tidak , futsal pun untuk perempuan . Kiteorang lawan di Masterscaft pade 15 JUN 2013 . Dan setiap hari saye , Aida , Aimuni , Durroh , Affaf ,Farzana akan berlatih di sekolah *kadang kadang je , sebab cuace x menentu * Baru first time aku main dah rase tergelak hahhahaaa sebabb kiteorang ni x pandai  main  hahha a. kiteorang x serius .. Org lain serius  Ni bukan lawan , ni just latihan . lawan saje2 . aida wak masuk gol , masetu kiteorang excited gilee ! Aida pun excited haha macam x pernah wak masuk gol *memang betul pun* dan teserlah kemaluan kiteorang masetu ramai gile orang  Huhuhu . Okelah , malas nak buat panjang panjang . Hope karangan ni dapat A+ . Kbye

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!