Saturday, 22 June 2013

Giveaway by Anis and Sufiah

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh for all readers!


1. Mesti Ada Blog *Checked*
2. Warganegara Malaysia atau mempunyai alamat tetap di Malaysia *checked*
3. Wajib Follow sume peraturan yang ditetapkan *checked
4. Terbuka Kepada lelaki dan perempuan * pondan tak layak ! * *Ingat tuu, pondan x layak :P*

okayyy, dah follow semua syarat , Lepastu jom tengok care nak join pulakk :)

Cara Untuk JOIN !
  1. Follow semua Blog, like page, follow twitter, dan klik iklan sampai habis sponser * jujur **checked*
  2. Buat Entri bertajuk "Giveaway by Anis and Sufiah" *tengah buat ni* *Checked*
  3. Copy banner dan backlinkkan ke sini.. ataupun blog sufiah *kat blog Anis lahh*
  4. Sila nyatakan 2 hadiah yang korang nak dalam entri tu sekali dan nama facebook untuk saya hubungi jika korang menang. *part yang paling mirah suke. >.< 
  5. Tag sekurang-kurang nye 2 orang rakan. *pastikan mereka tahu* *DONE



Okey, nak lakukan syaratnye pulakk! Nasib baik sponser sikit je >.< tpi hadiah banyak! Done follow and like sponsor . Nak tag pulak. Mangsa tag :


Pastu die suruh pilih hadiah kan??? Inilah part yang paling mirah suke >.<

Hadiah yang mirah pilih : 

1 ) Notebook comel
2 ) Pencil case rilakkuma.

Ade due sebab kenape Mirah ambek notebook comel tu. 1. Sebab die comellll , name pun notebook, comel. Mirah nak buat notebook tu sebagai diari mirahh.. huhu, org lain semua dh ade dirary. Mirah? Masih gune buku contengg.. Dan ade 1 sebab  kenape mirah pilih pencil case rilakkuma.. 1. Sebab die rilakkuma dan mirah sangat sukeee akan rilakkumaaa . Double woww :) Lol, okehh. lagipun pencil case Mirah hilang aje. Beli hilang. Almaklumlah , pencil case kann boleh jalan . Ngee 

Okeyy, nak like n follow sponsor pulak.. heh, biar mirah letak like button yea... Mood rajin nihh .





Pastu follow twitter. Dalam mood rajin , biar mirah buat button untuk memudahkan korang ok???





 Jadi,, haaa.. Nijelahh syaratnyee., MUDAH KAN? Siape nak join sile angkat tangan skargg!

*tutup hidung, ade jugak  xpakai rexona ni!*

BTW , JOM JOIN SKRG!

Fb : http://facebook.com/Lyhaanyraa

3 comments:

nuranis amar said...

Thanks sebab join :D Good luck dear ^^ comel nye.. mirahh :O baru 11 tahun eyh? mude nye.. dah ade blog.. dulu akak umor mcm adik niee.. satu benda pun tk tau :P ape pun.. good luck :D

Malihah Munirah said...

Hihi. Thank youu :3

nuranis amar said...

WELCOME ^^