Headerku .
Friday, 28 June 2013 • 04:34 • 2 comments
Assalamualaikum , hai . 

Kenape spongebob dan patrick ni jadi model untuk ni? haaa? Jom kite tengok ! Sebenarnye selame Mirah berblogging nii, teringin jugak nak buat header. HUHU ^o^ Tppi,, kadang 2 je bolehh.. Sebab mak x bagi main laptop tu,, laptop tu ade photoshop cs 5 , yg mirah main ni e-book je... Huhu, nak downnload taktahu Password Terengganu dan satu lagi xde WinRar .. Bergantung pade laptop tu jelahh. banyak2 laptop tpi dahh rosakk.. Oke,, back to our story. Tentang header dan ini lahh header yang malihah buatt .. Ade lagi, tpi dalam laptop tu.. malas nak save ..

Ni baru percubaan 
Using photoscape dan gimp 2
gune photoshop cs 5 
photoshop cs5
photoshop cs 5
photoshop cs5
photoscape . tak ingat nak transparent gune gimp
photoshop cs5
photoscape
photoshop cs5
photoshop cs5
Photoscape kut
photoshop cs5


photoscape dan gimp

Oke,, tu jelahh nak tunjuk senja nii.. Sebenanrye ade banyak lagi tapi ade kat laptop tuuhh,.. Huhu, Comel x bagi korang? Bagi Mirah comel sikit je. Ape pendapat korang tentang header yg mrah buat ni, please comment . Okey, bye , ilal liqa'














OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!