Saturday, 8 June 2013

Review follower ke 80

Assalamualaikum! Tadi mirah ade katekan mirah nak review follower blog mirah yg ke 80kan?? Alaaaa :( Baru tadi mirah post dalam post "I'm Sorry" Oke , jom lawat blog dye. Tekan http://sayamisha.blogspot.com/ , ni first time mirah review blog orang tau !

Mirah tengok blog kak Aina ni mesti peminat rilakkuma right? Satu lagi, keistimewaan blog kak nasha ni ade buat tempahan doodle! Murah jerk! Rm3.00. Melalui topup Maxis. Act, mirah nak tempah tpi, mirah xde bajet lah pulakk . Hehe, lagipun  Kak Aina gune Maxis, mirah gune Celcom. hehe, kite lain :) Ok, back to the story. Check out the header! Wowww, ohsem right! *apsal tetibe ckp omputih nih?* Mirah ni follower yg ke 50 . hehe! Nak tau x ? Kak Misha ni umur berape? Mesti lagi tua dari Mirah kan? Sebab tulah, mirah panggil dye "Kak" . Kak Misha ni berumur 13 tahun tahu! Percaye atau tidak, itulah kenyataannye. Wooo, bijak ah. 13 tahun dh boleh buat doodle. Jelez nye ngee dye! Satu lagi, pandai betul dye edit blog . Pink + Koko. Comelkan? Lagi lagi rilakkuma tuh. Ngee ~

Segala salah dan silap, mintak maaf ye kak Misha.
Habis dh review..Dan akhir kate, mirah ucap thanks sangat bagi siape yg follow blog Mirah. Thanks yea . Sayang sama kamoo ;3 Hehe.

2 comments:

Aina Misha said...

thanks review my blog..actually, akak tak edit blog tu.. akak tempah jer kt org lain.. hehe..

Malihah Munirah said...

Tempah dengan saper?