Pengalaman ~
Thursday, 11 July 2013 • 05:45 • 0 comments
Assalamualaikum. Hehe, dalam banyak2 gambar kat Google. Yang ni comel >.<

Mintak maaf ye , entri  kali ni nak ckap aku lagi! Mwhahhahahahha. Maaf jike terase. Oke, mestilah tengok gambar, title . Ni aku nak cerite pasal Puasa kan? Hoho, korang rase?
Lu pikir la sendiri ~ Hihi, kejam. Maaf yea. Gurau saje :3 Sekali sekala je boleh gurau kan. Yea,  memang sekarang ni aku nak cerite pasal puasa. Hari ni lebih penat dari semalam. Al-maklumlah kelmarin kan FIRST TIME puasa tahun 2013 . Sekarang ni, okey je. Hari ni, ade cikgu baru . Name nye cikgu Syam ke Sham ahh, tak penting :3 Cikgu tu macam pernah nampak je. Ade iras2 safee sali sikit. Kalau korang tengok mesti korang akan pelik . Hoho, xtahu macam mane nak kate. Mase cikgu Syam ke Sham ngajar , kelas aku rase mcm tidak puase dngr karenah cikgu Syam ke Sham . Hoho ^^ Pastu, ade 1 lagi cikgu. Name cikgu ni, taktahulah. Tpi , cikgu ni perempuan. Tak sempat nak tanye name. Ade 1 mase je masetu. Dan , pertama kali aku tahu permainan itu memang wujud ! Permainan BINGO! Haa , aku menang tempat ke 2 yg round 1 . Yg round 2 , last kali T_T . Huhu sabo jelaaa ;p Tapi, cikgu tu memang baik. Cikgu tu masuk2 speaking. Hehe, memanglh waktu BI kan. BAHASA INGGERIS .

    Jadi, motif aku tulis post yg tidak seberape panjang ni, panjang lah jugak . Sikit2 . Motif aku ialah hari ni aku rase mcm takpuase pulak :/ takthau kenape. Rase bertenage semacam je. Aku fikir sekejap. Pastu sambung taip. Aku rase sebab mase sahur aku minum air hundred plus. Pastu,aku fikir sekali lagi. Taip jap, pastu pi minum air. Haishh, malam x puasa oke! ! :D Hehe, hari ni aku tak pergi sembahyang tarawih. Sebab ape? Sebab rase bertenage sangat sampai taklarat ! ;p LOL!Sembahyang kat rumah je~ kat masjid bising sangat , ade budak yg tak sepatutnye mari,  bising . Kene mari awal. Tapi, kakak aku dahlah mandi lambat. Brr!  Syok gile mase buke puase tadi.

    Makan nasi lemakk ~ Sudah lame x makan. Huhu. Yeay, aku paling suke puase mase cuti. Mule2,pagi tu bangun lambat dalam pukul kul 11 atau 12 cemtu laahh ~ Pastu dalam kul 1 , tu mandi-manda. Malas cerite pasal mandi. pastu seterusnye time untuk internet/ tengok tv . Tapi, x lupe juge dengan SOLAT!! Solat tu penting tau! kalau korang pose tpi tak solat . buat nape? Baik x payah pose , right?

Oke, sekian saje entry untuk  kali ni, taktahu lah panjang ke tidak, korang nilai sendiri . Tata , dada , ilal liqa' , assalamualaikum dan salam 1 Malasyia . ehehehe .

p/s : Acane , karangan aku? Oke x ? 

       

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!