Pemenang First Giveaway by Malihah Munirah
Wednesday, 21 August 2013 • 03:08 • 2 comments
 Assalamualaikum!Tamat sudah GA akuu . hewhew :3 .Ingatkn susah nak buat giveaway , padahal senang je . :) Sekarang aku nak umumkan pemenang bagi first giveaway aku ni. Hewhew, berdebar x??? Ececece , mesti berdebar kan! Tengok aku pun dah berdebar ni! Untuk entryini, malihah x nak letak gambar , nanti berat pulak. Gambar yg atas tu? Hehe , biar je laa ~ Ni 100% aku gune random.org . Banyak pulak bebel aku , jom tengok!

CEK NOMBOR PESERTA ANDA KAT SINI!

Header x 2 . PM SINI 

17 , 44

Banner gif x 2 PM DISINI!

32 ,  5

Button badge x 3  PM SINI

12 , 16 ,  10

Bawal leopard x 1  PM SINI

42

Moustache necklace  Crown ring *maaf hadiah terpaksa ditukar dan akan dipos lambat kerana sponsor ade exam :D PM SINI

15

Topup Rm5 x 2  PM SINI

33 , 7

Keychain felt love x 2 PM SINI *TUNTUT SEBLUM 25 HARIBULAN!!!!*

15 ,  1

Buku Who Moved My Cheese PM SINI

37

Keychain handmade x 1 PM SINI

26

Keychain langkawi x 2  PM SINI

47 , 6

Tudung x 2  PM SINI

19 ,  14


Hantarkan ini dekat sponsor anda kalau yang barangan pos

Nama:
Alamat:
 No. bertuah serta link:
Kalau topup

No telefon :
Rangkaian ( Celcom / Digi / Maxis )  
Barangan blog

( HANTAR JE APE YG KORANG INGINKAN ) 


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!