Thursday, 26 September 2013

Besar.

Assalamualaaikum.

 Setelah lame ku x update post dekat blog. Kalau yepun, aku post tentang Giveway/Segmen/Contest je kan? Hmmm. TUpun yang ade code html. Malas nak update benornye. Sebenarnya entry ni nk mengisahkan dh besar da saye. Besar? Besar tu gemok ehh? ;p .Taklah. Saya ni memang gemok pun ;p Saya dh makin membesar. Muke saye pun dah beransur ansur berubah. Berubah jadi hitam. -.- Hitam legam. Sebab main tengah panas. Inilah padahnye.  Dan muke saye pun berubah dri umur ke umur. Dan perangai saye? Berubah tu boleh ah sikti ;p Macam tahun lepas, saye nebenggg, gedik, manja sikit tpi tahun ni Alhamdulillah, x kut? Haha. Dan nilah hasil hasil muke dari umur ke umur

Maaf tahun 1 punye xade :D

aku punye tudung merah. comel kan orang tepi aku? masetu aku putih*perasan*
tpi nanti tengok ah! xoxo ni masa tahun 2
aku tudung biru baju biru. yg tepi aku ni kawan lama aku. aku
rindu sangat dekat die :( tpi nak wak macam mana. Allah lebih
sayangkan dia :'( *tahun2 *
\
minum air *tahun 3 *
aku pun x inga aku tengok sape? *tahun3*
menganga mulut adlin :O *tahun 4 *
*masa tahun 4* aku yg sandar dekat tu tu.
mase bola tampar *tahun 5 * time ni ah hitam muke aku
masa berbuka puasa *tahun 5 * hitam gak aku!
kelakarnye muke aku :O *tahun 5 *


 berat aku dh mencecah 38 kg. Woo! Berat tu!!! Ketinggian aku , aku x tahu. 
Ok. tengoklah muke aku dh berubah kan? Hitam legam -,-
Byeee!



1 comments:

mazni said...

adik baru darjah 5 berat dah 38, akak dh f4 berat sama dgn adik. hahaha xD