Monday, 28 October 2013

Pemenang Topup Giveaway by Malihah Munirah


Assalamualaikum Sudah tamat TOPUP GIVEAWAY by MALIHAH MUNIRAH . Walaupun sambutannya boleh lah tahan jugak. sekarang ni malihah nak umumkan pemenang pemenangnya.Sebelum tu check no peserta anda di <SINI>. Congrazt ye bagi yg menang. Kalau yg x menang tu, cube lain kali. Ni 100% random tau. No pilih-II kasih.  Sebelum tu baik korang check korang follow x lagi blog sponsor. Kalau tipu, saya x halalkan barang tu! kalau ade pape masaalah . kate kat comment k?

Topup Rm5 x 2 . PM SINI  (YungSing)


12 , 17 

Topup Rm5 x 3 , PM SINI (HusnaAnuar)


20 , 30 , 6 

Topup Rm5 (Celcom Only) x1 PM SINI  (MalihahMunirah*me*)

27 

Topup Rm5 x 1 PM SINI (MalihahMunirah*me*)

16 

Tahniah ye. Yang lain tu jangan bersedihlah ye :) Lain kali okey. Mungkin ini bukan rezeki kita. Hantar detail di bawah ni kepada sponsor anda.

Nama :
No tel :
Rangkaian : (Maxis/Celcom/Digi)
Berape RM : 
Tuntut hadiah ni sebelum 1 . 11 . 2013 nanti 
kalau x tuntut sebelum tu, hadiah akan .... diganti kepada peserta yg lain. senang jekan ^_^

4 comments:

sha dhira said...

alhamdulillah.. no 17 di situ.. terima kasih penganjur dan sponsor..

Siti Aisyah said...

Alhamdullilah.. rezeki.. sy no.16 ^^

IchiGO said...

jemput k e giveaway saya..

http://akusentuhatimu.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-by-akusentuhatimu.html

Eyma su said...

tahniah yg menang =D