Pemenang Topup Giveaway by Malihah Munirah
Monday, 28 October 2013 • 00:18 • 4 comments

Assalamualaikum Sudah tamat TOPUP GIVEAWAY by MALIHAH MUNIRAH . Walaupun sambutannya boleh lah tahan jugak. sekarang ni malihah nak umumkan pemenang pemenangnya.Sebelum tu check no peserta anda di <SINI>. Congrazt ye bagi yg menang. Kalau yg x menang tu, cube lain kali. Ni 100% random tau. No pilih-II kasih.  Sebelum tu baik korang check korang follow x lagi blog sponsor. Kalau tipu, saya x halalkan barang tu! kalau ade pape masaalah . kate kat comment k?

Topup Rm5 x 2 . PM SINI  (YungSing)


12 , 17 

Topup Rm5 x 3 , PM SINI (HusnaAnuar)


20 , 30 , 6 

Topup Rm5 (Celcom Only) x1 PM SINI  (MalihahMunirah*me*)

27 

Topup Rm5 x 1 PM SINI (MalihahMunirah*me*)

16 

Tahniah ye. Yang lain tu jangan bersedihlah ye :) Lain kali okey. Mungkin ini bukan rezeki kita. Hantar detail di bawah ni kepada sponsor anda.

Nama :
No tel :
Rangkaian : (Maxis/Celcom/Digi)
Berape RM : 
Tuntut hadiah ni sebelum 1 . 11 . 2013 nanti 
kalau x tuntut sebelum tu, hadiah akan .... diganti kepada peserta yg lain. senang jekan ^_^


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!