Pencarian Sponsor
Saturday, 12 October 2013 • 04:10 • 0 comments
. Assalamualaikum for muslims and hai for non muslims.

 Nampak x gambar di atas tuh? Dan title di atas tuh? Nampak kan? Kalau x nampak, sile pergi buat rawatan mataa yekk :p Merepek. Haha. Sekarang ni aku nak cari sponsor . Sponsor ni mestilah memenuhi syarat yg berikut!

1 ) Seorang yang jujur
2 ) WargaNegara Malaysia SAHAJA.

Pertama sekali sponsor mestilah jujur. Kalau x jujur, baik x payah jadi sponsor. Sekarang ni, banyak dah berlaku kes penipuan. So, Malihah nak cari sponsor yg jujur sahaja. Problem?
Dan mestilah berwarganegara Malaysia. Bukan apa, cume takut sahaja :) HIHI.
Kali ni Malihah nak anjurkan besar besar ran tpi nanti nama ga tu x nampak macam MEGA pownn. Jadi, Malihah nak sponsor yang sponsor barangan pos sahaja. Oke. Maaf, bagi nak sponsor barangan blog, topup semua tu. Sebenarnya topup dh cukup sebenarnya . Review, bloglist. Maaf, tidak dibenarkan. . . Antara barang barang yg bleyh disponsor :

-Barang KPOP
-Peplum
-Blouse
-Dress
-Notebook comel
-Pencil case RILAKKUMA
- dll! 
Nak sponsor? Syaratnya ialah ..

*Limit 3 syarat sahaja
*kalau klik iklan limit 2 sahaja ,.
*kalau folow blog limit 3
*kalau like page. berapa je x kisah
GA malihah x lah gempak sangat mcm yang blogger famous tu. Masetu 47 orang join. Mase first giveaway Malihah Munirah. Okelah tu kan? Bagi blogger macam saya tu dah kira banyak. Malihah x tahu lgi nak wak bile. Tapi, dalam masa terdekat ni.

Kalau korang berminat boleh hantarkan detail dibawah dekat facebook saya >TEKAN SINI<

Nama :
Barang yang sponsor :
Syarat : 

Anyway, bagi yg x mampu nak sponsor tu bolehlah join GA tu nanti. Oke :) Bye.

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!