Hmmm :)
Thursday, 27 June 2013 • 02:29 • 0 comments
Hai , Assalamualaikum. Baru ade mood nak update blog, taktahu kenape. Ingatkan nak update blog minggu lepas . Fuh ~ Hmm, agak membosankann yeaaa. Layan fb x jadi, tweet x jadi, blog lagilahh x jadi.. Semalam kann, saye gaduh dengan Faiqah, sebab ape? Adelahh . secreto :3 . hehe, Tapi  saye tahu siape yg mule dulu. Rasenye ni first time kiteorang gaduh tahun nnii. Maybee :3 Tpi, kiteorang gaduh sekejap je , hari ni dhh berbaikk. :3 Hehe, Faiqah kann. Lagipun siape yg mintak maaf? Mirahh jugakkk.. Huhu, nak harapkan die mintak maaf mungkin hari Ahad ni baru nak mintak maaf. Huhuhuu., Xtahu nak cerite ape. Mirah cume nak promote giveaway ni japp, Hadiah banyak. Kebanyakannnye barangan pos, ouhh malihah x dapat lagi barang post yg malihah menang masetu. Mirah x kesah pown, asal kann dapt. Sebab sponsor tuu still dekat U lagi.. Nak buat macam mane kann? Dah takdir. Takkan nak die balik rumah, pastu siap2 semua hadiah tu pastu gi pos laju.. Takkanlahh, mesti banyak program kat U kann?? Hmm, ok, tadi kate na promote kann? Ini die LINK . Banyak hadiah yang ditawarkann ... Comel pulak tuu. Mirah pilij notebook comel dan pencil case comell. Teringin sangat nak benda dua tuuu.. :3 Huhu, byeeee.

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!