Saturday, 3 August 2013

#Hadiah dah sampai! # Try pakai shawl

Assalamualaikum ! ^^

Alhamdulillah, hadiah dah sampai ke tangan Malihah pade entah bile . Jumaat minggu lepas kut, maybe. Nak tahu tak Malihah dapat ape? Malihah dapat shawl! Shawl hitam. Alang2 alang dah dapat. Malihah terus pakai. Malihah x pandai mane lahh bab2 shawl ni. Sebab Malihah suke pakai tudung biasa je ~ Tak main lahh bab2 shawl dan bwal ni. Dan mase berbuke puasa dengan kawan2 tu , Faiqah , kawan Malihah pakai shawl. Comel lah jugak ~ Kepada Faiqah yang baca ni, tolonglah jangan nak kembang idung sangat yea :p Lepastu, Malihah ade rase nak try pakai 'shawl' ni. Lepastu tengoklah tuto dekat youtube youtube tu. Tak faham sangat ape yang die ajar . Sebab slow gile die cakap. Pastu , buat ape dengar , tengok aje sudah cukuplah kan ? Hehe . Lepastu , baru teringat , shawl ni kene ade kerongsang , pin atau jarum. Malihah ingat x payah. Al maklumlah orang new pakai shawl ni . Lepastu , Malihah pergi bilik mummy Malihah . Cehh, cakap mummy .. Hehe , gedik kan . Teringat ke cerite kampung girl yang Ashraf tu panggil mak die mummy. Hoho, eh2 , lari tajuk dohh ~ Mane tadi? Ouhh. Malihah pergi bilik mak Malihah  pastu pinjam jarum dan kerongsan mak Malihah . Bukan nak mencuri eikk! Lepastu tengok cermin. Tengok shawl. Ade rase macam x yakin pulak . Lepastu berape jam entah duduk depan cermin tu . Tak sampai jam kut. Lepastu jadilah ~ X sempat nak ambek gambar. Telefon rosak.

Ok tu jelah , Malihah nak kongsikan untuk korang .

Salam Ramadhan dan Salam Syawal :)

Assalamualaikum,

1 comments:

zulhilmi tempoyak said...

Tahniah..!!!

btw.. boleh join mine.

nak bagi duit raya ni. esok last.
semak kat link ni..

http://zulhilmitempoyak.blogspot.com/2013/07/nak-bagi-duit-raya.html

:)