Berbuke puasa dengan kawan2
Saturday, 3 August 2013 • 05:34 • 0 comments
Assalamualaikum!

Haa, update lagi post ! >.< Alang2 dah x sibuk ni bolehlahh update :) ^_^ Mase bile tah ni ,Malihah , Faiqah , Aida , Adik Malihah , Aimuni pergi berbuke puasa dekat Sabar Menunggu . Haa , mase sebut je name mesti ramai org kate "Mesti restoran tu lambat, sebab tu lah name die camtu" Haa , taktahu lahh lambat ke tidak. Sebab Malihah gi booking mase pukul 5 gitu ahh. Mase kteorang mari tu , takde lagi makanan atas meja korang "Sah memang lambat" Huhuhu .Aida mari rumah saye kul 5 . Sebab nak buat buku skrap. Hoho , padahal bukan buat berkumpulan. Buat secara individu . Saje saje nak luangkan mase dengan kawan2. Sambil sambil tu , tak sampai lah 1 jam Faiqah pown mari . Masetu tengah wak buku skrap. Ececece 'buat' lah sangat ... ~

Lepastu masetu nak kul 7 dah . Nasib baik mak aku pusing2 dulu. Pastu Aimuni dah ade kat umah ~ Huh , nasib baik betol. Pastu dengan kereta yang x seberapa besar . Pergi jugak . Masetu ade jugak pakcik tanye yang "Buat ape ni" pastu kiteorang jawab "berbuke puase dengan kawan2" . Sementara menunggu berbuke puasa , kiteorang menggedik dengan telefon Faiqah yaitu samsung galaxy young . Aida gune Samsung Galaxy S4 tpi x dang nak ambil gambar sebab bateri sikit je . Aida pown macam xmain dengan telefon die ~ Pastu Aimuni bawak telefon tapi nak habis bateri tinggal 1 % ke 2 % entah .. Bergantung dekat telefon Faiqah sorang je laa~ Hasil gambar ? Tengok kat atas . Ade lagi tapi Faiqah x wak masuk dalam fb .taktahulahh kenpe dengan semek sorang tu .

Pastu mase berbuke kawan2 aku bising giler. Orang lain x semua tengok. Malu weihh! Makan2 . Faiqah makan paling banyak sekali . Then , mase nak bayar kiteorang kumpul RM10 sorang . Mule2 ingat x cukup . Tpi terlebih cukup lahh pulak ! ~ Masetu ade Rm50 . Pastu semua tu Rm32 . Jadi , yang lebih tu kiteorang belanja dekat 7 Eleven . Mase keluar dari restoran tu , mak aku dah tunggu kat depan. Wishh~ Awalnye ~ Pastu aku kae lah kat mak aku yang aku nak gi 7 E jap . Pastu lame lah jugak beli . Almaklumlah perempuuan kann . Tak kisah lah shopping ape, mesti lambat ~ right ? lumrah T_T Pastu balik ~ Taknak cite ape2 lahh tentang balik ni . Hihi! ~ Biar jadi secret . Secret recipe. Takpasal pasal ade recipe di belakang ~ Haha !

Setakat ini sahaja lah , saye nak kongsi kat korang smua . Salam Ramadhan ye kawan2 ! 5 hari lagi kite bakal meninggalkan buann Ramadhan yg penuh mulia ini :(

Assalamualaikum..

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!