Saturday, 3 August 2013

Pencarian sponsor

Assalamualaikum (!)

Nampak x tajuk tuh? Haaa , ni mungkin first time nak buat giveaway. Tpi, insyaAllah lahh. Alang2 dh cuti ni , rase nak sanga buat giveaway. Jadi, Malihah xleh nak sponsor barangan pos . Jadi, Malihah nak cari sponsor yang boleh sponsor barangan pos dan topup sahaja oke .

Barang yang boleh disponsor seperti ;\

Topup *untuk 2 orang terawal sahaja*
Jam moustache
Rantai moustache
Keychain
button badge
baju
tshirt
Pencil case
Keychain domokun
Notebook rilakkuma
shawl
tudung
bookmark
baju
Duit raya
Kuih raya
Kad raya
Peplum
Barangan blog *untuk 2 orang terawal sahaja*
Tu antara barang yang boleh sponsor . Dan sesiape yg nak sponsor bloglist dan blog review , maaf  xboleh. Hehe,maaf . Kalau x de sape nak sponsor malihah akan batalkan ga kali ni :( Dan sesiape yg sponser paling banyak , Malihah nak jadikan die partner . Hope jadi ! ^^ Malihah nak 7 sponsor sahaja . Kalau siape nak sponsor barangan blog, topup tu kene lebih daripada 1 tau ! Kalau barang pos , boleh je kalau na sponsor 1 pown . Hehe !^^

Ape pun , pm Malihah dekat SINI

Tige syarat je dibenarkan . Kalau suruh klik earning , limit 3 sahaja .


2 comments:

Nur Rabiatul said...

tq :)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan.html

good luck cari sponsor.. dah start GA jemputla blog ni.. :) tq

...:::S H:::... said...

Good Luck dalam pencarian sponsor...

jom join segmen saya..First time buat. syarat simple je..

http://aejarstories.blogspot.com/2013/09/segmen-bkf-by-sh.html