Pencarian sponsor
Saturday, 3 August 2013 • 21:44 • 2 comments
Assalamualaikum (!)

Nampak x tajuk tuh? Haaa , ni mungkin first time nak buat giveaway. Tpi, insyaAllah lahh. Alang2 dh cuti ni , rase nak sanga buat giveaway. Jadi, Malihah xleh nak sponsor barangan pos . Jadi, Malihah nak cari sponsor yang boleh sponsor barangan pos dan topup sahaja oke .

Barang yang boleh disponsor seperti ;\

Topup *untuk 2 orang terawal sahaja*
Jam moustache
Rantai moustache
Keychain
button badge
baju
tshirt
Pencil case
Keychain domokun
Notebook rilakkuma
shawl
tudung
bookmark
baju
Duit raya
Kuih raya
Kad raya
Peplum
Barangan blog *untuk 2 orang terawal sahaja*
Tu antara barang yang boleh sponsor . Dan sesiape yg nak sponsor bloglist dan blog review , maaf  xboleh. Hehe,maaf . Kalau x de sape nak sponsor malihah akan batalkan ga kali ni :( Dan sesiape yg sponser paling banyak , Malihah nak jadikan die partner . Hope jadi ! ^^ Malihah nak 7 sponsor sahaja . Kalau siape nak sponsor barangan blog, topup tu kene lebih daripada 1 tau ! Kalau barang pos , boleh je kalau na sponsor 1 pown . Hehe !^^

Ape pun , pm Malihah dekat SINI

Tige syarat je dibenarkan . Kalau suruh klik earning , limit 3 sahaja .



OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!