Berhabukk .
Thursday, 9 January 2014 • 04:55 • 0 comments
Assalamualaikum .

Lame gile tak update status kat blog ni kan? kosong kosong je . hoho . berhabuk doh ni . ambek febreze jap. malas etek nook basoh. well  .  tak ahu nk ckp mende dlm blog ni . thun ni maybe ak ade perubahan sikit . skrg ni ak minat kpop especially exo lah . Luhan . Tahu dh . pv makin berkurangg and berkurangg . sebenarnya nok pinjam laptop kakak tpi dy kedekut tahik pahit sungguh nok bgi kat kite ni :3 huhu . sadlife . pastu ade kate nk wak ga tu x jadi ah sbb mule2 masuk skolah dh ade exam ! Waaa! cikgu nak seksa ke gane? tpi , alhamdulillah dh habis . mt susoh gile woo . camne ah budak 2012 bleh dpt A ? xD Hehe . nasib bm1 aku A . tunggu ahad ni je . btw , wish me luck for UPSR .

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!