Thursday, 9 January 2014

January's Giveaway by Nurizyan & Farisah


Assalamualaikum wbt for muslims and hai for non muslim !

Sebenarnya skrg ni ak dh minat kpop lagi2 exo . Sebab tu skrg aku nak cari ga kpop . hehe . ni adalah satu salahnya . nk tahu tak yg ga ni havocc? havoc tu gmpakk okeyy . sebab ape ? Nak tahu? Sebab hadiah dy sbyk
100 hadiah !!!!
Double wowww gitu kan? Ye tak ye tak? Siapee lah taknak kan? Kalau ak, ak nak ! Sebab aku nak merasa brg kpop ! Nak sgt . Kat rumah ak xde lgi brg exo :( Sadlifeeee . TPi , ak nk sgt sgt mnang benda ni ! Dapat ape2 pun xkisah asalkan brg kpop . InsyaAllah , dan syaratnya sgt senangg ! Follow blog pun tak lah sampai berpluh pluh . Baik korang join sebelum tamat sebab tamat pada 31/1 .

Ya Allah , berikanlah aku kemenangan dr GA nim . Aku nak sangat hadiah tu . Kalau ditakdirkan aku tak menang . Aku redha saje :')

Answer :
Ialah :

Top Refferal
  • Blogslist sebulan by Najihah
  • Topup RM 5 by Syafiqah
  • Diskaun by Syarafana
  • Review Blog by Zulaizat
  • Review Blog by Alis
  • Shawl Tribal x1 by Syarafana
  • Exo-k growl pvc card x1 by Farisah
Entri Kreatif
  • Review Blog by Zulaizat
  • Kpop Button badge x1*boleh pilih group yang anda nak* by Shiedah Kpop shop
  • Blogslist Sebulan by Najihah
  • Diskaun  by Syarafana
  • Shawl x1 by Hafizah
  • Topup RM5 by x1 by syafiqah
Random
  • Bookmark Langkawi x3 by Nadratur
  • Header x1 by Alis
  • Review blog x3 by Vidolaaa
  • Review blog x3 by najihah
  • Bloglist Sebulan x3 byNajihah
  • Cursor x2 by Zulaizat
  • Topup RM 5 x2 by Dayana
  • Diskaun x18 by Syarafana
  • Barang L.A Coffee x1 by Qeela
  • brooch felt x3 *untuk seorang* by hafizah
  • Exo Bag x1 by Ain kpop shop
  • Exo pencil box x1 by Ain Kpop Shop
  • Kpop button badge x2 *boleh pilih group yang anda nak* by Shiedah Kpop Shop
  • Shiseido x50 pcs by Eme liena
  • Eye mask x10 pcs by Eme Liena
  • Rice milk soap collagen x5 pcs by Eme Liena
  • Super whitening soap x5 pcs by Eme Liena
  • Majalah Epop bulan Feb 2014 x2 by nurizyan
  • Majalah Klik bulan Feb 2014 x2 by Farisah
  • Bookmark x2 by Mia
  • Keychain x3 by hermosa wardrobe
 Btull XD Haha .
Btw , saya dah laksnakan semua syarat . Syarat pun simple ajooo. Rugi lah kalau x join , kan kan???
Kayy , itu sajaa xD
Panjang dh kut nih :D
Apa apa pun jmmm join ! Klu nk join tekan banner/ gambar tg atassss skali. Hehek ! :D

1 comments:

Irah said...

Good Luck :)

Jom join GA => http://irahlifestory.blogspot.com/2013/12/topup-giveaway-by-irah_31.html