HUKUM MINAT KPOP
Thursday, 16 October 2014 • 21:46 • 4 comments
Assalamualaikum,

KPOP? Apa tu KPOP? KPOP ialah nama singkatan bagi KOREA POP. Memang remaja sekarang ni byk minat KPOP ( termasuk aku ) .

Dan aku ada tengok, satu artikel ni, dia cakap tak salah minat KPOP tpi bersebab.

LINK :http://asyrafkhalib.blogspot.com/2013/11/salahkah-kami-minat-kpop.html

Bila aku baca, baru aku faham. Jadi, korang yang cakap KPOP tu melalaikan tu kadang2 boleh betul. Tapi korang main facebook, whatsapp, blog sampai tinggal sembahyang 5 waktu tu pun boleh lalai. Jangan cakap yang minat KPOP je, yg minat Justin Bieber, Taylor Swift, 1D sampai tinggal solat tu pun boleh jadi lalai. Tak salah pun minat KPOP tpi berpada- pada.

Dear Haters,

Kalau nak tegur tu taksalah tpi dengan cara yang elok, sopan santun. Mungkin org yng minat KPOP  tu boleh terima nasihat tu dengan seadanya. Tpi, kalau korang nasihat dengan cara kasar contohnya :

"ORANG YANG MINAT KPOP TU BODOH DAN BANGANG"

Kalau mcmni lah nasihat org, memang negatif ah jawapannya. Orang nasihat kena elok2. Allah tak pernah cakap kalau nasihat tu kene kasar2 , ada ke ?


Assalamualaikum.
Maaf pendek.
Huhu





OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!