UPSR CANDIDATES
Wednesday, 26 November 2014 β€’ 05:07 β€’ 3 comments
** maaf phone ni memang takleh nak upload gambar πŸ˜πŸ˜‚ **

UPSR? Bende tu? Tu lah peperiksaan yang darjah 6 akan duduki . And I am the one of the UPSR Vitcim.(btul tak au eja) And today is the result of UPSR, segala penat lelah kami selama 6 tahun.

Malam sebelum result tu. Aku tido lewat, sebab nervous sangat-ii. Bukan tidur
Lewat main facebook ke ape. Aku dah tutup mata tapi tk boleh tido. Lepastu aku dengar bunyi whatsapp. Ting ting. Kencang betul berwhatsapp , mungkin dieorang tu same situation like meh 😏Lepastu apa lagi pegi check lah phone woii. Rupenye ramai lgi dok tidurr. And then aku berwhatsapp lah sampai kul 11 . Lepastu tetibe aku rasa ngantuk sangat sebab takdek org nak balas msej aku , aku pun terjun katil. Tutup mata skjp. Masetu dok debor mane. Lek2 nok tidur doh tu, tetibe mikir ke result 26/11 . Rase dpt 5A ke x. Sbb science susah gile woooo πŸ˜– Then aku takleh tidur sangat , aku ambik selimut dan berhijrah ke bilik my mom . And my mom masetu dah tutup lampu . Tpi adik dan mak aku belum tido lgi. Aku main2 ah nge adik aku tu. Aku nge dia kacau adik aku yg stu lgi tu tidur xDD Kacau nye kacau, tengok2 dah kul 12 πŸ˜‚πŸ˜‚ tu diaa , cpt2 kejam mata . Tpi tkleh tidur. Aku ckp2 nge adik aku. And mak aku suruh tidur xD Lepastu aku tutup mata . K dah tknk pnjg cerita. Sampai kul 1 baru aku tidur. ZzzZz

Paginya, aku bangun kul 4 : 30 nak solat hajat sume tu. Masetu nervous nak mampus. Ketor gile kaki2 . X ahu lah ketor sbb debor atau takut msetu sorang2 πŸ‘‹πŸ‘‹ Lepas Subuh sume tu aku pun gi bilik mak aku pi tidur .  And then aku tengok2 jam dah pukul 8 . Mula2 aku pergi mencapai phoneku, semua nya bgthu yg dieorang nervous. Samelah nge akuu. Lepastu pi mandi pakai baju sume tuh.
Mak aku suruh breakfast tpi aku taknak, πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ˜‚. Tkde selera kut.

Kat sekolah , tk ramai sgt yg dtg . Beberapa je . Geng geng aku pun tk dtg lgi .. Tunggu punye tunggu datanglah si Affaf, lepastu Syirah dan Niza ikut Affaf dri belakang. Aku pun follow dieorang. Beberapa minit kemudian, baru ramai geng aku dtg , aku pun apa lgi pi bual2 πŸ‘‹πŸ‘‹ Mcm2 ah kiteorang bual2.  Ade org dh tahu result masetu, ade org rasa nk terkencing nk terberak masetu. Nervous nk katekan~~ And then semua org disuruh pi kantin ..
Lepastu guru besar cakap2 lu. GB cakap

5A : 23 org ( turun sbb thun lepas 35)
4A : 28 (taksilap)
3A : 89 

Dan ramai jatuh sains 😱 Mase tu jantung nak tercabut je . Cikgu cakap 32 org je A sains
Mapuihh ahh. Ramai C , B ..
Dan sir Ramzul pun mula nak umumkan 5A.....

" Muhammad Alzuka"
Pahtu semua org were like "Ha?"
" Durroh Adnin "

And then semua tepuk . Masetu kaki aku ketor gile !

" Affaf Rusydeena "

Masetu debaran semakin terasa sbb tu geng2 aku.
Umum punye umum

"Ma...Mali..Malihah Munirah "

And I was be like : OHMY! Alhamdulillah!! I can't believe it!
Aku jalan menuju stage tu kaki aku ketor2 dah.
Sumpah tk cye langsung! Masetu rasa macam : Ya Allah! Terima kasih
Sangat-ii !!!
Lepas siap umum 5A,4A
Cikgu pun ajak bergambar πŸ˜‚πŸ˜‚
Lepas bergambar tu, aku gi dekat ayoh aku.
Tak sangka impian aku jdi kenyataan.
Dpt gak beli laptop sendiri 😭😭😭


Oklah, sampai ni saje. Skrg ni pun aku rase ketor2 kaki dah ni
Haaa


Assalamualaikum guys,





OLD β€’ NEW
This owner β™₯
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here β™₯
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits β™₯
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!