Hello June :)
Saturday, 1 June 2013 • 20:15 • 0 comments
Assalamualaikum . Setelah sekian lame mirah x update blog . Huhu rindu korang! Korang rindu mirah x? E'eleh , mesti rindu kan? =p Ce korang tengok blog mirah! Comel x? Hehe,, comel kan! Sebenarnye, mirah sibuk semenjak cuti sekolah ni.. Kene hafal surah al quran. Banyak lah jugak. Memang xleh nak hafal sebab mirah asyik ngadap laptop je. 24jam ngadapap laptop! Ngee ~ Pastu, homework xdelah setakat ni. Memang cikgu x bagi. Sebab hari rabu tu Mirah choral speaking , Khamis pulak ade ujian segak.. Sebenarnye hari Rabu thn 5 ade ujian segak, tpi hri  Rabu tu mirah pergi choral speaking . Hari selasa tu ade dua je homework yaitu mt and ba. Dah siap dah. Skang ni , mirah ade di kampung. Gune internet mak mirah.. Best jugak.Tapi , panas lah kat sini kalau tengah hari. Hehe, tkpe! Mirah ambek 3 kipas , pastu mirah basuh muke. Den, sejukkk! Kadang kadang je boleh wak camni, sebab kipas org nak gune.. Boleh main laptop mak mirah yg laju line tu! hehe! Mirah xtahu ape lagi nak cakap. Sebenarnye name "Mirah" ni singkatan bagi MUNIRAH . hee! Selamat bercuti ye korang :3 Dadaaaa!

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hello. Welcome to Malihah's blog. Feel free to follow my blog <3 Leave me a nice at cbox :3

Chating here ♥
Leave your footprint here


My followers
Follow me?
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Malihah

Remember!!dont remove this section!!